Een uitvaart in Voorburg

Vrouwelijke dragers Infinity Uitvaartzorg

Ik ben Monique Kupras van Infinity Uitvaartzorg. Ik ken alle uitvaart mogelijkheden die beschikbaar zijn voor een uitvaart in Voorburg. In het verleden ben ik jarenlang als uitvaartverzorger werkzaam geweest in Rijswijk, Den Haag, Voorburg, Zoetermeer en omgeving, toen ik nog werkte voor Raateland/Greeve Uitvaartverzorging (later RGU Uitvaartzorg). Daardoor ken ik deze regio als geen ander. Graag begeleid ik u met persoonlijke aandacht in de dagen vanaf het overlijden tot na de uitvaart.

Het laten verzorgen van een uitvaart in Voorburg door Infinity Uitvaartzorg

Afscheid nemen en een uitvaart regelen is een ingrijpende gebeurtenis. Terwijl uw gedachten vooral bij uw dierbare zijn, moet u veel beslissingen nemen. Ik kan u op persoonlijke wijze bijstaan om op de door u gewenste wijze afscheid te kunnen nemen van uw dierbare, neem daarvoor alle tijd en bied u liefdevolle begeleiding.

Mijn grootste drijfveer is er voor te zorgen dat u als nabestaande met een goed gevoel kunt terugkijken op een warm en liefdevol afscheid. Een passend en goed afscheid is belangrijk om het verlies te kunnen verwerken. Ik ben uw vertrouwde gezicht vanaf het melden van het overlijden (of indien gewenst ervoor) tot en met de dag van de begrafenis of crematie.

De mogelijkheden voor een uitvaart in Voorburg:

Een crematie in Voorburg:
Er is helaas geen crematorium in Voorburg. De dichtstbijzijnde locaties zijn in Den Haag, Rijswijk en Zoetermeer.

Voor meer informatie over een uitvaart in Voorburg (crematie), klik hier voor aanvullende informatie.

Een begrafenis in Voorburg:
Voorburg beschikt over meerdere begraafplaatsen: de Oosterbegraafplaats, de algemene begraafplaats Parkweg en de RK begraafplaats bij de Sint Martinuskerk (begraven op deze begraafplaats is niet meer mogelijk).

Voor meer informatie over een uitvaart in Voorburg (begrafenis), klik hier voor aanvullende informatie.

Voorbespreking mogelijkheden voor een uitvaart in Voorburg

Het kan een geruststellend gevoel geven als de wensen van de eigen uitvaart of die van een naaste die zal gaan overlijden besproken en eventueel vastgelegd worden. Misschien heeft u vragen over de mogelijkheden voor een uitvaart in Voorburg en wilt u door middel van een persoonlijk gesprek deze vragen en de wensen doornemen. Graag kom ik dan bij u thuis langs zonder dat het u tot iets verplicht of dat er kosten aan verbonden zijn.

Het kan ook zijn dat u alleen maar een persoonlijke kennismaking wil, ook dat is mogelijk.

Infinity Uitvaartzorg kan ook uitvaarten verzorgen in o.a. Rijswijk, Pijnacker, ZoetermeerDelft en Den Haag.

Uitvaart Voorburg | Infinity Uitvaartzorg