Deprecated: Optional parameter $content_type declared before required parameter $with_filter is implicitly treated as a required parameter in /home/infinityuitvaart/public_html/wp-content/plugins/w3-total-cache/PgCache_ContentGrabber.php on line 274
Begrafenis of crematie in Pijnacker | Infinity Uitvaartzorg

Een begrafenis of crematie in Pijnacker

Wilt u een begrafenis of crematie in Pijnacker laten verzorgen? Infinity Uitvaartzorg kent alle begrafenis mogelijkheden die beschikbaar zijn in Pijnacker. In het verleden ben ik jarenlang als uitvaartverzorger werkzaam geweest in Den Haag, Rijswijk, Pijnacker, Zoetermeer en omgeving, toen ik nog werkte voor Raateland/Greeve Uitvaartverzorging. Daardoor ken ik deze regio als geen ander. Graag begeleid ik u met persoonlijke aandacht in de dagen vanaf het overlijden tot na de begrafenis.

 

Sint Janshof Pijnacker - Infinity Uitvaartzorg

Sint Janshof Pijnacker – Nootdorp

 

Een begrafenis in Pijnacker

Er zijn drie begraafplaatsen in Pijnacker:

Begraafplaats Koningshof heeft zowel algemene als particuliere graven. U kunt eventueel de Dorpskerk aan het Koningshof gebruiken voor de uitvaartdienst of het ontmoetingscentrum De Acker.

De Algemene Begraafplaats Sint Janshof bevindt zich op de grens tussen Pijnacker en Nootdorp. Het is een ruim opgezette begraafplaats met een mooie aula voor de plechtigheid, waar plaats is voor ruim 100 personen. De begraafplaats heeft zowel algemene als particuliere graven.

De R.K. begraafplaats H. Joannes de Dooper bevindt zich tegenover de R.K. kerk Joannes de Dooper en heeft alleen algemene graven.

 

Een crematie in Pijnacker

In Pijnacker bevindt zich geen crematorium. De crematoria in de nabije omgeving zijn onder andere:

Crematium Iepenhof in Delft. Voor meer crematie, uitvaart mogelijkheden in Delft  klik hier.
Crematorium Meerbloemhof in Zoetermeer. Voor crematie, uitvaart mogelijkheden in Zoetermeer klik hier.
Crematorium Eikelenburg in Rijswijk. Voor meer crematie, uitvaart mogelijkheden in Rijswijk klik hier.

Begrafenis of Crematie Pijnacker | Infinity Uitvaartzorg