Deprecated: Optional parameter $content_type declared before required parameter $with_filter is implicitly treated as a required parameter in /home/infinityuitvaart/public_html/wp-content/plugins/w3-total-cache/PgCache_ContentGrabber.php on line 274
In Memoriam Concert 2014 - Bernadettekerk Rijswijk | Infinity Uitvaartzorg

In Memoriam Concert 2014

Voor een impressie van het In Memoriam concert klik hier

Samen met Madeleine van Koot van Immortality Uitvaartzorg organiseer ik een herdenkings bijeenkomst voor iedereen die onlangs of langer geleden een dierbare verloren heeft.                             Dit ‘In Memoriam Concert’ vindt plaats op:

dinsdagavond 30 december 2014 om 18.30 uur in de Benedictus en Bernadettekerk in Rijswijk.

Wij hebben dit moment tussen Kerst en Oud en Nieuw heel bewust gekozen juist omdat dan het gemis van onze geliefden nog meer gevoeld wordt. De reden waarom Madeleine en ik dit samenzijn hebben georganiseerd is om uw verdriet opnieuw de ruimte te geven en u tijd te geven om samen met anderen uw dierbaren te gedenken. Om elkaar te troosten en te verwarmen, om elkaar te steunen.

Want het leven is eindig, maar oneindig is de liefde.

Dankzij veel vrijwilligers hebben wij een mooi programma kunnen samenstellen met onder andere een fluitiste, een harpiste, een pianist, een zangeres, een dansgroep en een groot gospelkoor. Zij voeren u mee bij uw gedachten aan het verlies maar ook aan vreugdevolle momenten in het verleden. Zonder hen zouden we deze mooie avond niet kunnen waarmaken. Wij stellen u ook in de gelegenheid om een foto en/of naam van uw dierbare in te leveren, zodat we deze kunnen tonen tijdens het concert.

Indien u het programma wilt ontvangen of nog andere vragen heeft mailt u dan naar info@infinity-uitvaartzorg.nl of belt u 079 5000 250. Ik hoop velen te mogen verwelkomen op deze bijzondere, gratis bij te wonen bijeenkomst.

Bedrijven of particulieren die ons initiatief willen sponsoren en een bijdrage willen leveren om onze begroting sluitend te maken, nodig ik van harte uit contact met mij op te nemen. Klik op contactgegevens

Rechtstreeks doneren kan ook via IBAN NL50 INGB 0006097219 t.n.v. Infinity Uitvaartzorg, o.v.v. ‘Donatie In Memoriam 2014’.