Deprecated: Optional parameter $content_type declared before required parameter $with_filter is implicitly treated as a required parameter in /home/infinityuitvaart/public_html/wp-content/plugins/w3-total-cache/PgCache_ContentGrabber.php on line 274
Verhalen – Kennismaking of voorbespreking | | Infinity Uitvaartzorg

Verhalen – Kennismaking of voorbespreking

Posted by on januari 25, 2015 in Verhalen

Voorbespreking.

Afgelopen week kreeg ik een liefdevolle mail van Agnes en Pier Bruijn na aanleiding van de gesprekken voorafgaand aan en ná het overlijden van Gert. Ik wil (en mag) deze graag met u delen:

Beste Monique

Ik heb haast de neiging om hierboven ‘lieve Monique’ te zetten. Maar zo denken wij wel aan je terug. Je hebt dan ook met zoveel persoonlijke aandacht en met veel tact en leiding het gehele gebeuren rond de uitvaart van onze schoonzoon Gert Meeuwisse verzorgd. Door nauwkeurig te luisteren naar de verschillende mensen, een ieder in zijn of haar waarde te laten en met veel compassie de hele situatie tegemoet te treden. In een woord PRIMA. 

Verhalen - Kennismaking - voorbespreking-infinity-uitvaartzorgOnze dank is groot en we hopen dan ook dat je dit nog heel lang zult blijven doen. Want wij zijn zelf zo langzaamaan in de situatie dat ook wij aan deze ‘reis’ zullen moeten gaan denken. En weet dat je dan op ons kunt rekenen. En wij hopelijk ook op jou.

Wat ik ook erg gewaardeerd heb is dat we tijdens de voorbereiding enkele maanden voor de dood van Gert al om de tafel konden zitten en zowel zakelijk als heel persoonlijk alles konden doornemen. Door steeds te benoemen wat de consequenties waren van keuzes maar ook de zaken steeds als keuzes voor te leggen kon Ieke al veel doordacht hebben en zo diverse klippen al omzeilen. 

Ook verstond je de kunst om kinderen erbij te betrekken zonder dat ze zich in het nauw gedreven voelden en daardoor hen hielp een houding te vinden die bij henzelf paste. Knap hoor!

Hartelijke groet en nogmaals veel dank.

Agnes en Pier Bruijn

Kennismaking of voorbespreking.

Het kan een geruststellend gevoel geven als de wensen van de eigen uitvaart of die van een naaste die zal gaan overlijden besproken en eventueel vastgelegd worden. Misschien heeft u vragen en wilt u door middel van een persoonlijk gesprek deze vragen en de wensen doornemen. Graag kom ik dan bij u thuis langs zonder dat het u tot iets verplicht of dat er kosten aan verbonden zijn.

Het kan ook zijn dat u alleen maar een persoonlijke kennismaking wil, ook dat is mogelijk.