Een uitvaart in Rijswijk


Ik ben Monique Kupras van Infinity Uitvaartzorg. Ik ken alle uitvaart mogelijkheden die beschikbaar zijn voor een uitvaart in Rijswijk. In het verleden ben ik jarenlang als uitvaartverzorger werkzaam geweest in Rijswijk, Den Haag, Zoetermeer en omgeving, toen ik nog werkte voor Raateland/Greeve Uitvaartverzorging (later RGU Uitvaartzorg). Daardoor ken ik deze regio als geen ander. Graag begeleid ik u met persoonlijke aandacht in de dagen vanaf het overlijden tot na de uitvaart.

Het laten verzorgen van een uitvaart in Rijswijk door Infinity Uitvaartzorg

Afscheid nemen en een uitvaart regelen is een ingrijpende gebeurtenis. Terwijl uw gedachten vooral bij uw dierbare zijn, moet u veel beslissingen nemen. Ik kan u op persoonlijke wijze bijstaan om op de door u gewenste wijze afscheid te kunnen nemen van uw dierbare, neem daarvoor alle tijd en bied u liefdevolle begeleiding.

Mijn grootste drijfveer is er voor te zorgen dat u als nabestaande met een goed gevoel kunt terugkijken op een warm en liefdevol afscheid. Een passend en goed afscheid is belangrijk om het verlies te kunnen verwerken. Ik ben uw vertrouwde gezicht vanaf het melden van het overlijden (of indien gewenst ervoor) tot en met de dag van de begrafenis of crematie.

De mogelijkheden voor een uitvaart in Rijswijk:

Een crematie in Rijswijk:
Het (enige) crematorium in Rijswijk is crematorium Eikelenburg. Dit crematorium ligt aan de rand van Rijswijk, is sfeervol en huiselijk ingericht en heeft een wijds uitzicht op de weilanden.

Voor meer informatie over een uitvaart in Rijswijk (crematie), klik hier voor aanvullende informatie.

Een begrafenis in Rijswijk:
Rijswijk beschikt over drie begraafplaatsen: Begraafplaats Oud-Rijswijk, Begraafplaats Eikelenburg en de R.K. Begraafplaats H. Bonifatius. Alle begraafplaatsen hebben elk een eigen karakter.

Voor meer informatie over een uitvaart in Rijswijk (begrafenis), klik hier voor aanvullende informatie.

Voorbespreking mogelijkheden voor een uitvaart in Rijswijk

Het kan een geruststellend gevoel geven als de wensen van de eigen uitvaart of die van een naaste die zal gaan overlijden besproken en eventueel vastgelegd worden. Misschien heeft u vragen over de mogelijkheden voor een uitvaart in Rijswijk en wilt u door middel van een persoonlijk gesprek deze vragen en de wensen doornemen. Graag kom ik dan bij u thuis langs zonder dat het u tot iets verplicht of dat er kosten aan verbonden zijn.
Het kan ook zijn dat u alleen maar een persoonlijke kennismaking wil, ook dat is mogelijk.

Infinity Uitvaartzorg kan ook uitvaarten verzorgen in o.a. Pijnacker ,Voorburg. Zoetermeer, Delft en Den Haag.

Uitvaart Rijswijk | Infinity Uitvaartzorg